Kies, was, betaal bij ANAC Carwash

Kies, was, betaal!

Gemakkelijk & snel een schone auto bij ANAC Carwash Tilburg

Vanaf nu was jij bij ANAC Carwash Tilburg jouw auto nóg sneller en makkelijker dankzij het verbeterde wasproces: “Kies, was, betaal”, een primeur voor ANAC Carwash!

“Kies, was, betaal” werkt heel eenvoudig:
  • Bij aankomst kies je bij de automaat of een ANAC-medewerker het gewenste wasprogramma.
  • Je ontvangt een bon met een QR-code en kunt direct doorrijden om je auto te wassen.
  • Tijdens óf na het wassen betaal je door met je mobiel de QR-code op de bon te scannen.


Wil je liever bij een fysieke kassa betalen? Dan kun je daarvoor bij de kassa op het stofzuigplein terecht.

kies, was, betaal scan

Op je gemak betalen met je eigen telefoon of op het stofzuigplein

Scan de QR-code om te betalen
Zodra je bij binnenkomst het programma hebt gekozen ontvang je een kassabon met daarop een unieke QR-code. Door deze QR-code te scannen met je mobiel kan je gelijk betalen of opwaarderen! 

Betalen bij de kassa
Wil je liever bij een kassa betalen, dan kan dat uiteraard ook. Parkeer je auto op het stofzuigplein en loop naar een van de kassa-automaten om te betalen. Je kunt de QR-code op de bon bij de kassa-automaat scannen om te beginnen.

Uitrijden
Heb je betaald? Dan zal de slagboom bij het uitrijden automatisch voor je opengaan. Gebeurd dit onverhoopt niet? Scan dan de QR-code op de kassabon bij de uitgang om uit te rijden.

ANAC Carwash, a great place to shine!

Veelgestelde vragen (FAQ)

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over “Kies, was, betaal”. Hieronder hebben we een aantal vragen met antwoorden voor je toegevoegd. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

In principe niet, de meeste mobiele telefoons herkennen een QR-code wanneer je de standaard Camera-App gebruikt. Richt daarvoor de camera op de QR-code en klik op de link. Veel gebruikte Apps als “Google Chrome” bieden ook de mogelijkheid een QR te scannen in plaats van een link in te typen. In de meeste gevallen is een extra App dus niet nodig.

Zeker! Heb jij een ANAC Unlimited-abonnement? Dan wordt het wasprogramma dat aan jouw abonnement gekoppeld is automatisch gestart zodra je aan komt rijden. Met de bon die je krijgt hoef je niks mee te doen. 

Heel eenvoudig: scan voor je een programma kies jouw ANAC Waspas en kies een programma. Heb je onvoldoende wastegoed? Dan kies je na het programma het bedrag waarmee je wilt opwaarderen. Afrekenen doe je door met je mobiel de QR-code op de bon te scannen of door bij een van de kassa’s op het stofzuigplein af te rekenen.

Nee, alle drie de stappen van “Kies, was, betaal” voer je uit op ons terrein. De slagboom bij de uitgang gaat pas open zodra er betaald is. Een beetje vergelijkbaar met een parkeergarage dus.

Heb jij een kortingsvoucher? Dan kan je deze scannen wanneer je het programma kiest óf achteraf bij een van de kassa’s op het stofzuigplein.

Wascoupons voor een specifiek programma scan je aan het begin, het bijpassende wasprogramma wordt dan automatisch voor je gestart.

Zeker! Kies met de ANAC Tankpas wel de bemande terminal (links). De medewerker zal het gewenste programma voor je starten. 

Zeker! Kies met de Nationale Autowasbon wel de bemande terminal (links). De medewerker zal het gewenste programma voor je starten. 

Met “Kies, was, betaal” kunnen we jou veel sneller van dienst zijn terwijl wij ons nóg meer kunnen focussen op een fantastische ervaring! Jouw auto zal nog steeds glimmend en glanzend de wasstraat uitrollen, alleen zal het proces eromheen er dus net een beetje anders uitzien.