fbpx

Teamleider Nieuwegein

Header vacature teamleider carwash

Ben jij een echte motivator? En steek je graag de handen uit de mouwen om een veilige en prettige werksfeer te creëren voor jouw team? Dan zijn wij opzoek naar jou om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Stralend propere auto’s dankzij jou

Tijdens het meedraaien bij het wassen, het verhelpen van storingen of het bezig zijn met het in orde maken van de administratie, straal jij positieve energie uit. Daarnaast ben je een luisterend oor voor jouw collega’s. Je bent ondersteunend en maakt gebruik van een actieve aanpak. Zo zorg jij voor een betrokken team.

Vanuit ANAC ondersteunen wij jou met alle mogelijke middelen om te zorgen voor een optimaal verloop. Zo leiden we je intern op. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat jouw medewerkers ook een goed inwerkprogramma volgen.

Een dag bij ANAC kan er als volgt uitzien: 

 • De ochtend begint met een kop koffie en het bijpraten met je collega’s.
 • Gedurende de dag ben je bezig met het contact naar klanten en (toe)leveranciers.
 • Daarnaast werk je de administratie bij en zorg je voor de personeelsplanning.
 • Je hebt een functioneringsgesprek met een van je medewerkers en legt dit vast.
 • Je voert een sollicitatiegesprek en neemt een nieuwe collega aan.
 • Storingen oplossen en voorkomen, door snel in te grijpen en slim onderhoud.
 • Er komt een klacht binnen, die je netjes en snel afhandelt.
 • Aan het einde van de dag begeleidt je jouw medewerkers in het onderhouden van de machines en het pand.

ANAC: Dé speler in Carwash

Wat in 1940 in Nederland begon als Nijmeegse boerenfamiliebedrijf in de zaad- en meelhandel, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in carwash, tanken, bakery en selfstorage. Met een omzet van zo’n 40 miljoen op jaarbasis en richting de 300 medewerkers heeft het familiebedrijf zich op de kaart gezet, in Nederland en België. En we groeien, nog steeds.

Wat we niet veranderen, is hoe we zaken benaderen. We gebruiken nog steeds ons gezond boerenverstand en houden zo de zaken simpel. Dat vind je ook terug in de omgang met elkaar: we doen niet aan rangen en standen, iedereen is toegankelijk en open. Dat maakt de sfeer ongedwongen, terwijl we professioneel samenwerken aan onze toekomst.

Als Teamleider heb je wat in huis

Met jouw sterke, open persoonlijkheid en relaxte benadering realiseer je gemakkelijk; een goede werksfeer, optimale prestaties en tevreden klanten. Je snapt auto’s en komt met goede ideeën om het werk nóg beter én veiliger te laten verlopen en de vestiging te laten groeien. Je communiceert makkelijk, met iedereen, in het Nederlands of Engels. Klantgerichtheid zit in jouw DNA en dat weet je over te dragen op jouw team, dat je continu coacht. Zo zie je de sales en kwaliteit steeds verbeteren. Allemaal skills die je hebt opgedaan in jouw voorgaande werkervaring.

Wat we jou vanuit ANAC bieden?

Waar we voor klanten een prettige beleving willen creëren, willen we dat ook voor onze medewerkers die elke dag bijdragen aan ons succes. Dus bieden we jou:

 • Een competitief loon.
 • Een ANAC-contract met uitzicht op een vast contract.
 • Mogelijkheid om te groeien.
 • Afwisselend werk.
 • Leuke uitjes, zodat je de mensen binnen en buiten jouw eigen vestiging leert kennen.

Snelheid is een schone zaak

We houden van actie en doortastendheid, dus wacht vooral niet af. Stuur je sollicitatie en motivatie in via sollicitatie@ANACcarwash.com

Over ANAC

Opgericht in 1940 en uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende ketens in de Carwash-industrie. Dagelijks wordt bij ANAC door meer dan 250 enthousiaste medewerkers gewerkt aan een fantastische klantbeleving. Met 14 vestigingen in Nederland en België is er altijd wel een locatie in de buurt waar je jouw auto snel en veilig superschoon kunt krijgen!

Solliciteer nu!

KIES jij voor werken bij ANAC Dan KIES je voor groei, ontwikkeling en fijne collega’s. Sluit deze vacature aan op jouw wensen? Neem dan snel contact op via het sollicitatieformulier hieronder of één van de andere opties.

Per e-mail: sollicitatie@anaccarwash.com;  
Telefonisch: 024-2049690.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.