fbpx

Technisch directeur

Vacature: Technisch directeur

ANAC Carwash, Tanken en Storage:

ANAC is een professionele en ambitieuze organisatie met de waarden van een (h)echt familiebedrijf. We zijn volop in ontwikkeling en weten samen onze klanten keer op keer te verrassen met onze (vernieuwende) diensten en services. Herken je je in Klantgericht, Innovatief, Eerlijk en Samen(werken) in een omgeving waar je Trots op bent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als Technisch Directeur bij ANAC heb je een uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten als leider met technisch inzicht ten volle kunt benutten. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en professionalisering van onze technische dienst in Nederland en België en onze afdeling Facilities. Daarbij begeleid je projectwerkzaamheden en verbetertrajecten en lever je zelf een actieve bijdrage in de operatie.

 

In een notendop:
 • Jij organiseert het preventieve onderhoud van al onze locaties. Zo zijn er nauwelijks storingen. Is er wel een storing? Dan heb jij daar met je team snel een oplossing voor;
 • Jij kijkt vooruit en zorgt dat ons facility management op orde is;
 • Je werkt gestructureerd en krijgt samen met je team grip op wat er moet gebeuren;
 • Je bent innovatief en denkt mee met verbeteringen in de carwash, algehele techniek en de storage, waarbij de nadruk op de carwash ligt;
 • Je bent flexibel inzetbaar en beheert je eigen agenda. Daar waar het nodig is, ben jij;
 • Je zorgt dat we compliant zijn: technisch voldoen we aan alle wettelijke eisen;
 • Je bent zichtbaar en hebt impact: in deze rol rapporteer je je successen en uitdagingen aan de Algemeen Directeur en werkt op projectbasis direct samen met onze DGA.
 

Onderhoud en techniek:

Je zorgt dat onze technische assets in kaart gebracht zijn en je met het team daar preventief grip op houdt. Je zorgt er ook voor dat de technische installaties en gereedschappen voldoen aan de wettelijke normen en kwaliteitseisen en ziet ook toe op een adequate uitvoering van technische werkzaamheden door derden. Last but not least weet je dat met alle werkzaamheden, zowel door jouw team als door derden, veilig wordt uitgevoerd.

Planning & organiseren:

Je stelt het jaarplan op voor de technische dienst en de afdeling facilities. Ook bewaak je de voortgang hiervan en draagt zorg dat we voldoen aan de wet- en regelgeving rondom Facilities/ HSEQ. Denk hierbij aan vergunningen en milieuaudits;

Je bereidt technische werkzaamheden voor, maakt een planning voor jouw topteam en zorgt dat deadlines gehaald worden. In het regiomanagersoverleg stem je gezamenlijke onderhoudsacties af en bespreek je de terugkomende storingen met de daarbij passende (structurele) oplossingen.

Operationeel (leidinggeven) technische dienst en facilities:

Je coacht en stuurt de teams aan en je enthousiasmeert de leidinggevenden op de vestigingen ten aanzien van eenvoudige technische werkzaamheden.

Procesoptimalisatie:

Storingen? Die komen onder jouw regie nauwelijks meer voor. Samenwerkingen? Die zet jij solide neer. Zie jij wat er beter kan? Dan kom je met een plan. Zo worden we elke dag een stapje beter.

Let op: rijbewijs en beheersing van Nederlandse taal is vereist


  ANAC is deelnemer van het waarschuwingsregister van Fraude Aanpak Detailhandel. Indien je in dit register bent opgenomen, zal jouw sollicitatie niet in de procedure worden meegenomen.

  Over ANAC

  Opgericht in 1940 en uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende ketens in de Carwash-industrie. Dagelijks wordt bij ANAC door meer dan 250 enthousiaste medewerkers gewerkt aan een fantastische klantbeleving. Met 14 vestigingen in Nederland en België is er altijd wel een locatie in de buurt waar je jouw auto snel en veilig superschoon kunt krijgen!

  Solliciteer nu!

  KIES jij voor werken bij ANAC Dan KIES je voor groei, ontwikkeling en fijne collega’s. Sluit deze vacature aan op jouw wensen? Neem dan snel contact op via het sollicitatieformulier hieronder of één van de andere opties.

  Per e-mail: sollicitatie@anaccarwash.com;  
  Telefonisch: 024-2049690.

  Click or drag a file to this area to upload.
  Click or drag a file to this area to upload.