Vacature Assistent Financial Controller

Fulltime 38 uur

Cijferkanjers opgelet:

ANAC zoekt een Assistent Financial Controller!

Krijg jij energie van verbeteren en zaken goed op orde krijgen? Ligt finance binnen jouw expertise en interesse? En herken je je in Klantgericht, Innovatief, Eerlijk en Samen(werken), in een omgeving waar je Trots op bent? Dan zoeken we jou!

KIES jij voor ANAC?

ANAC is volop in ontwikkeling. In 80 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met vele vestigingen in Nederland en België. Om de groei en verdere professionalisering van onze organisatie kracht bij te zetten zijn we op zoek naar jou: Klantgericht, Innovatief, Eerlijk en Samen. Herken jij je daarin? KIES dan voor ANAC, dan KIESt ANAC voor jou! Welkom bij de club!

Wij zijn op zoek naar jou!

 • Organisatietalent
 • Uitblinker in communiceren
 • Oog voor detail: correctheid voorop!
 • MBO+ / HBO Accountancy/Economische richting
 • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie
 • Goede kennis van Excel
 • Ervaring met Power BI is een pré
 • Beheersing van de Nederlandse taal

Wat doe je als Assistent Financial Controller bij ANAC?

ANAC is een ambitieus familiebedrijf, volop in ontwikkeling. We zijn een dynamische, flexibele en professionele organisatie. Samen weten we onze klanten keer op keer te verrassen met onze (vernieuwende) diensten en services. Om dat te ondersteunen is het van groot belang dat onze medewerkers kunnen vertrouwen op een goed ingerichte administratieve organisatie en interne beheersing.

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het proactief ondersteunen van medewerkers binnen ANAC in Nederland en België op het gebied van financiën. Je bent in staat om je directe collega’s het werk optimaal te laten uitvoeren en de kwaliteit van onze diensten en de continuïteit van het primaire proces te borgen. Je weet wat er speelt op het gebied van deze aspecten, doet proactief verbetervoorstellen en zorgt dat de organisatie ontzorgd wordt. Je bent vooral werkzaam op het hoofdkantoor en werkt samen met managers, teamleiders, en andere collega’s. Een veelzijdige rol die nooit verveelt!

Door je te verdiepen in de wensen en behoeftes van de organisatie en deze te vertalen naar verbetering van de dienstverlening, heb je invloed op onze processen. Daarom maak je tijd om op de hoogte te blijven van huidige wet- en regelgeving en hoe zich dat ontwikkelt. Door daar vroegtijdig op in te spelen, draag jij continue bij aan groei en ontwikkeling. Je rol is veelzijdig: je opereert primair op tactisch en operationeel niveau, maar denkt ook mee op lange termijn. Als vanzelfsprekend beschik je over voldoende kennis en ervaring ten aanzien van financieel management, en samen met jouw enthousiasme en resultaatgedrevenheid maak je, hierin merkbaar verschil.

Wat bieden wij jou?

 • Een geweldige club met leuke collega’s
 • Marktconform salaris
 • Veel uitdaging en véél afwisseling in je werk
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Tankstations en Wasbedrijven
 • En als je durft: een potje poolen met collega’s in ons eigen ANAC Clubhuis!

Ben je enthousiast?

Wij zien je CV en motivatie graag tegemoet op sollicitatie@ANACcarwash.com

Vooraf graag al even iemand spreken? Wij houden van proactiviteit en lef, dus neem gerust contact met ons op.

Acquisitie op deze vacature stellen wij niet op prijs.