Vacature Facilitair Professional

Fulltime 38 uur

Georganiseerde alleskunners opgelet! ANAC zoekt een Facilitair Professional!

Facility management, HSEQ, vooruitkijken en zorgen dat het geregeld is. Krijg jij energie van elke dag verbeteren en de zaken goed op orde krijgen? Liggen facility management en HSEQ binnen jouw expertise en interesse? Herken jij jezelf in de waarden Klantgericht, Innovatief, Eerlijk en Samen(werken)? En dat allemaal in een omgeving waar je trots op bent? Dan zoeken wij jou! 

KIES jij voor ANAC?

ANAC is volop in ontwikkeling. In 80 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met vele vestigingen in Nederland en België. Om de groei en verdere professionalisering van onze organisatie kracht bij te zetten zijn we op zoek naar jou: Klantgericht, Innovatief, Eerlijk en Samen. Herken jij je daarin? KIES dan voor ANAC, dan KIESt ANAC voor jou! Welkom bij de club!

Wij zijn op zoek naar jou!

 • Organisatietalent 
 • Uitblinker in communiceren 
 • Klantgericht 
 • Oog voor detail: veiligheid voorop! 
 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau 
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie 

Wat doe je als Facilitair Professional bij ANAC?

ANAC wil professionaliseren en groeien op alle fronten! We zijn een dynamische, flexibele en professionele organisatie. Samen weten we onze klanten keer op keer te verrassen met onze (innovatieve) diensten en services en natuurlijk kan dat nog beter. Voor jou betekent dit dat je, samen met ons, een goed ingerichte Facility- & HSEQ-afdeling gaat realiseren. Hierbij staat veiligheid voorop! Met jouw planning- en organisatietalent krijg jij het voor elkaar middelen en projecten tijdig beschikbaar en afgerond te hebben en weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Fijn! 

Je bent medeverantwoordelijk voor de strategie én natuurlijk voor de uitvoering van alle facilitaire zaken voor ANAC. Je rapporteert aan de COO, je houdt hierbij de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie in de gaten en speelt hier vroegtijdig op in. Naast deze facilitaire taken ben je ook de aanjager voor diverse projecten. Je gaat planmatig werken, maar kan hier altijd van afwijken. Geen dag is namelijk hetzelfde: van het werkkledingbeheer tot aan het contact met externe partijen en het onderhoud van onze gebouwen. Een veelzijdige rol die nooit verveelt! 

Je bent in staat om samen met je collega’s op de vestigingen van ANAC verder te groeien naar de belangrijkste, proactieve speler op de carwashmarkt. Als we je vragen hoe, dan heb je daarop natuurlijk een doordacht antwoord. Zin in?  

Wat bieden wij jou?

 • Een geweldige club met leuke collega’s 
 • Marktconform salaris 
 • Veel uitdaging en véél afwisseling in je werk 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Tankstations en Wasbedrijven 
 • En als je durft: een potje poolen met collega’s in ons eigen ANAC Clubhuis! 

Ben je enthousiast?

Wij zien je CV en motivatie graag tegemoet op sollicitatie@ANACcarwash.com. Vooraf graag al even iemand spreken? Wij houden van proactiviteit en lef, neem dus gerust contact met ons op.

Acquisitie op deze vacature stellen wij niet op prijs.