Vacature Hoofd Technische Dienst

Fulltime 38 uur

ANAC: Een Nijmeegs begrip

Wil jij bij de beste Carwash van Nederland en België komen schitteren? Dit is je kans, want wij zoeken een fulltime Hoofd Technische Dienst voor ons hoofdkantoor in Nijmegen!

ANAC Carwash is een familiebedrijf met een geschiedenis die al 80 jaar teruggaat in de tijd. Met 300 medewerkers en een omzet van ongeveer 40 miljoen euro op jaarbasis, is ANAC uitgegroeid tot het succesvolle familiebedrijf dat het nu is. Jij kunt daarbij horen! Iedere dag is het onze ambitie om te groeien. Dat doen wij onder meer door ons boerenverstand te gebruiken.

Werk je bij ANAC, dan werk je in één team. Rangen en standen kennen wij niet in de omgang met elkaar. Wat wij wel kennen is een toegankelijke en open bedrijfscultuur. Een bedrijf waarbij je in een ongedwongen sfeer jouw kwaliteiten benut en waar wij als team professioneel samenwerken aan onze toekomst.

Wil jij werken voor een organisatie waar de Klant altijd centraal staat en wil jij op een Innovatieve en Eerlijke manier Samen aan de groei van “a great place to shine” bijdragen? KIES dan voor ANAC!

Omschrijving van de functie:

Is het leiderschap jou op het lijf geschreven? Als Hoofd Technische Dienst heb je een uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten als leider ten volle kunt benutten. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en professionalisering van onze technische dienst in Nederland en België. Daarbij stuur je niet alleen het team van de technische dienst aan, maar lever je zelf ook een actieve bijdrage in de operatie en begeleid je projectwerkzaamheden en verbetertrajecten.

Jij zorgt ervoor dat processen vlekkeloos verlopen. Zo waarborg je de continuïteit van gebouwen, installaties en terreinen, maar stel je ook onderhoudsplannen, projecten en KPI’s op om het aantal storingen terug te dringen en de kosten te beheersen. Door de continue optimalisatie van processen, werk je aan de verbetering van het wasresultaat, de klantbeleving en de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze installaties. In deze rol rapporteer je de bevindingen aan de Manager Operations.

 • Onderhoud: In samenwerking met jouw collega’s zorg je voor een optimale balans tussen onderhoud en continuïteit. Je zorgt ervoor dat de technische installaties voldoen aan de wettelijke normen en kwaliteitseisen en ziet ook toe op een adequate uitvoering van technische werkzaamheden door derden.
 • Planning & organiseren: Je stelt het jaarplan op voor de technische dienst en bewaakt de voortgang hiervan. Je bereidt technische werkzaamheden voor en maakt een planning voor jouw team. In het regiomanagersoverleg stem je gezamenlijke onderhoudsacties af en bespreek je de terugkomende storingen met de daarbij passende (structurele) acties.
 • Operationeel (leidinggeven) technische dienst: Je coacht en stuurt je team aan en enthousiasmeert de leidinggevenden op de vestigingen ten aanzien van eenvoudige technische werkzaamheden. Je levert zelf ook een actieve bijdrage in de operatie en begeleid projectwerkzaamheden en verbetertrajecten.
 • Procesoptimalisatie: Je bent verantwoordelijk voor het verder optimaliseren en onderhouden van het onderhoudsmanagementsysteem, je stelt projecten en KPI’s op en bent verantwoordelijk voor het terugdringen van storingen en het beheersen van kosten. Het 5s methodiek wordt onder jouw toezicht op de vestigingen, in de bussen en in de werkplaats van de technische dienst toegepast. 

Vereiste kennis en kunde

 • MBO of HBO opleiding in de richting van werktuigbouw, (auto)techniek of technische bedrijfskunde;
 • 5+ jaar leidinggevende ervaring in een technische omgeving;
 • Brede kennis van techniek (hydrauliek, pneumatiek, mechaniek en besturingstechniek);
 • Kennis en ervaring van RI&E, VCA en ISO certificeringen;
 • In bezit van rijbewijs B (en E).

Wat biedt ANAC?

 • Marktconform salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Indien gewenst een ANAC tank- en waspas met medewerkerskorting;
 • Collectieve ziektekostenverzekering: een mooie korting op je premie;
 • Standplaats is op ons hoofdkantoor in Nijmegen;
 • Laptop en telefoon;
 • .. en leuke uitjes.

Contact

 • Spreekt deze vacature jou aan en ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur je motivatie en CV óf eventuele vragen naar sollicitatie@ANACcarwash.com

  Een TMA-talentenanalyse en DISC-analyse maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.