Klantgerichte organisatietalenten opgelet!

ANAC zoekt een Medewerker Customer Service

Fulltime 38 uur

Krijg jij energie van het contact met klanten en leveranciersLiggen klantenservice en administratie binnen jouw expertise en interesse?  

KIES jij voor ANAC?

ANAC is een professionele en ambitieuze organisatie in Nederland en België met de waarden van een (h)echt familiebedrijf. We zijn volop in ontwikkeling en weten samen onze klanten keer op keer te verrassen met onze (vernieuwende) diensten en services. Herken je je in Klantgericht, Innovatief, Eerlijk en Samen(werken) in een omgeving waar je Trots op bent? Dan zoeken we jou! 

Wij zijn op zoek naar jou!

 • Klantgericht 
 • Organisatietalent 
 • Uitblinker in communiceren 
 • Oog voor detail: veiligheid voorop! 
 • Flexibel: wisselend met andere collega’s werk je in het weekend/feestdagen
 • Ervaring met MS office, administratieve systemen en/of CRM 
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse (of Duitse) taal 


ANAC professionaliseert en groeit. We zijn een dynamische, flexibele en professionele organisatie. Samen weten we onze klanten keer op keer te verrassen met onze (innovatieve) diensten en services en natuurlijk kan dat nog beter. Specifiek voor onze Storage locatie(s) hechten we er waarde aan dat we onze klanten klantvriendelijk onthalen en er zijn als aanspreekpunt. ANAC medewerkers hebben hart voor de zaak, zijn flexibel inzetbaar en zetten hun schouders eronder!
 

Zo ziet je dag eruit als medewerker Customer Service!

Je bent het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers die langskomen op de storage, geeft waar nodig rondleidingen aan klanten en onderhoudt contracten van opslagboxen. Verder zorg je ervoor dat het terrein van de Storage er op en top uitziet. Dit doe je door algemene opruimwerkzaamheden uit te voeren en de auditlijst op te volgen. Verder beheer je de sleutels van de opslagboxen en sta je klanten bij als er ontruimingen plaatsvinden. Een veelzijdige rol die nooit verveelt! 

Je begint de dag met een kop koffie of thee. Na het opstarten van je werkplek begin je met het administratieve deel van je werk. Denk hierbij aan betalingen en het afhandelen van de mailbox. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers die langskomen, geeft waar nodig rondleidingen en advies aan klanten en onderhoudt contracten van opslagboxen. 

Tevens sta je de hele dag klaar als klantenservice medewerker, zowel telefonisch als via de mail. Geen vraag is hetzelfde! De meeste zullen gaan over onze abonnementen en waspassen. Je beantwoordt zoveel mogelijk vragen zelf en schakelt indien nodig met de juiste afdeling om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit alles doe je samen met je collega’s.  

Kortom een veelzijdige uitdagende rol die nooit verveelt!  

Zodra je bij onze club begint zul je eerst een deel van je werk en je collega’s op het hoofdkantoor in Nijmegen leren kennen. Daarna kom je primair vanuit onze gloednieuwe locatie Arnhem Overmaat te werken! 

Wat bieden wij jou?

 • Een geweldige club met leuke collega’s 
 • Marktconform salaris 
 • Veel uitdaging en véél afwisseling in je werk 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Tankstations en Wasbedrijven 
 • En als je durft: een potje poolen met collega’s in ons eigen ANAC Clubhuis in Nijmegen!

Ben je enthousiast?

Wij zien je CV en motivatie graag tegemoet op sollicitatie@ANACcarwash.com. 
Vooraf graag al even iemand spreken? Wij houden van proactiviteit en lef, dus neem gerust contact met ons op. 

Acquisitie op deze vacature stellen wij niet op prijs.