Vacature Teamleider Wilrijk

Fulltime 38 uur

Als een echte motivator laat u het hele team prettig samenwerken om de klanten binnen de carwash optimaal te bedienen. Daarbij steekt u zelf ook graag de handen uit de mouwen en regelt u alles wat nodig is om prettig en veilig te kunnen werken. 

Stralend propere auto’s dankzij u

Of u nu meedraait bij het wassen, storingen verhelpt of de administratie doet, u straalt positieve energie uit. Uw collega’s zijn blij met uw actieve aanpak en voelen zich gehoord en gesteund. 

U hebt zeer regelmatig contact met ons hoofdkantoor en vanuit ANAC ondersteunen we u met alle mogelijke middelen. Zo leiden we u intern op. Tegelijkertijd zorgt u ervoor dat uw medewerkers ook een goed inwerkprogramma volgen. 

De wasstraat loopt op rolletjes, letterlijk en figuurlijk. Dit is zomaar een dag: 

 • U komt binnen, pakt een kop koffie en praat bij met uw collega’s. 
 • U onderhoudt contact met klanten en (toe)leveranciers. 
 • U werkt de administratie bij en zorgt voor de personeelsplanning. 
 • U hebt een functioneringsgesprek met een van uw medewerkers en legt dit vast. 
 • U voert een sollicitatiegesprek en neemt een nieuwe collega aan. 
 • Storingen oplossen en voorkomen, door snel ingrijpen en slim onderhoud. 
 • Er komt een klacht binnen, die u netjes en snel afhandelt. 
 • U zorgt voor het onderhoud van de machines en het pand en u begeleidt uw medewerkers. 

 

ANAC: Dé speler in Carwash

Wat in 1940 in Nederland begon als Nijmeegs boerenfamiliebedrijf in de zaad- en meelhandel, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in carwash, tanken, bakery en selfstorage. Met een omzet van zo’n 40 miljoen op jaarbasis en richting de 300 medewerkers heeft het familiebedrijf zich op de kaart gezet, in Nederland en België. En we groeien, nog steeds.  

Wat we niet veranderen, is hoe we zaken benaderen. We gebruiken nog steeds ons gezond boerenverstand en houden zo de zaken simpel. Dat vind u ook terug in de omgang met elkaar: we doen niet aan rangen en standen, iedereen is toegankelijk en open. Dat maakt de sfeer ongedwongen, terwijl we professioneel samenwerken aan onze toekomst. 

Wat we u vanuit ANAC bieden

Waar we voor klanten een prettige beleving willen creëren, willen we dat ook voor onze medewerkers die elke dag bijdragen aan ons succes. Dus bieden we u: 

 • Een competitief loon. 
 • Extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques en hospitalisatieverzekering. 
 • Afwisselend werk. 
 • Leuke uitjes, zodat u de mensen binnen en buiten uw eigen vestiging leert kennen. 

Als Teamleider heeft u wat in huis

U regelt het wel; een goede werksfeer, optimale prestaties, tevreden klanten. Dankzij uw sterke, open persoonlijkheid en relaxte benadering. U snapt auto’s en komt met goede ideeën om het werk nóg beter én veiliger te laten verlopen en de vestiging te laten groeien. U communiceert makkelijk, met iedereen, in het Frans en in het Nederlands of Engels. Klantgerichtheid zit in uw DNA en dat weet u over te dragen aan uw team, dat u continu coacht. Zo ziet u de sales en kwaliteit steeds verbeteren. Allemaal skills die u heeft opgedaan in uw voorgaande werkervaring. 

Snelheid is een schone zaak

 • We houden van actie en doortastendheid, dus waarderen een directe sollicitatie na het lezen van deze vacature. Stuur uw sollicitatie en motivatie in via: sollicitatie@ANACCarwash.be