Vacature Vestigingsmanager Arnhem Overmaat

Fulltime 38 uur

BEN jij of KEN jij iemand die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière? Lees dan snel verder!  

Ben jij energiek en steek je graag je handen uit je mouwen? Ben je in staat medewerkers aan te sturen en te begeleiden zodat alles op rolletjes verloopt? Hou je van plannen, organiseren en weet je wat klantgericht werken in de praktijk betekent? En ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is dit je kans. ANAC opent binnenkort een unieke vestiging in Arnhem en daarvoor zoeken wij een vestigingsmanager! 

KIES jij voor ANAC?

ANAC is volop in ontwikkeling. In 80 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met vele vestigingen in Nederland en België. Om de groei en verdere professionalisering van onze organisatie kracht bij te zetten zijn we op zoek naar jou: Klantgericht, Innovatief, Eerlijk en Samen. Herken jij je daarin? KIES dan voor ANAC, dan KIESt ANAC voor jou! Welkom bij de club! 

Wij zijn op zoek naar jou!

 • Klantgericht
 • Resultaatgericht
 • Organisatiesensitief
 • Besluitvaardig
 • Communicatief sterk
 • En je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie

Wat ga je doen?

ANAC groeit en professionaliseert. Dat zie je terug in onze ambitie, onze kernwaarden en de energie waarmee we iedere dag klaarstaan voor onze klanten. In Arnhem (her)openen we binnenkort een nieuwe vestiging met een uniek concept, de bouw is in volle gang! 

In deze rol krijg je de kans om mee te bouwen aan een eigen team voor de vestiging en geef je direct leiding aan verschillende medewerkers. Je bent van begin af aan betrokken en geeft, samen met je nieuwe collega’s, je eigen draai aan onze nieuwe vestiging! Je zorgt voor een excellente en uniforme klantbeleving, weet wat medewerkers nodig hebben om goed te functioneren en zet de vestiging op de kaart. Er zal regelmatig aandacht zijn vanuit de branche (wat we doen is nu eenmaal bijzonder), je deelt je trots graag en vertegenwoordigt ANAC ter plaatse. 

Je bent in deze rol integraal verantwoordelijk. Je bent het gezicht van de vestiging en houd je dagelijks bezig met onder andere het operationeel– en tactisch management. Je beheerst en stuurt samen met de medewerkers op onze strategische KPI’s, werkt een doordacht en werkend operationeel plan uit en bent het eerste aanspreekpunt.  

Jouw vestiging ziet er op en top uit, want de kernwaarden van ANAC zijn onder jouw leiding vanzelfsprekend en duidelijk zichtbaar in alle facetten van de vestiging. Het ziet er piekfijn uit, er heerst rust en overzicht en er wordt veilig en met een positieve houding gewerkt. Je voelt je verantwoordelijk naar de medewerkers en werkt samen naar een continue verbetering van resultaat, processen, samenwerking en uitstraling. 

Wat bieden wij jou?

 • Een geweldige club met leuke collega’s
 • Een fantastische kans: bouwen aan een unieke vestiging;
 • Marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Tankstations en Wasbedrijven;
 • En een fijne, dynamische werkplek

Ben je enthousiast?

Wij zien je CV en motivatie graag tegemoet op sollicitatie@ANACcarwash.com

Acquisitie op deze vacature stellen wij niet op prijs.
De vacature wordt gesloten zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben.