fbpx

Zakelijke ANAC Tankcard

Wie regelmatig bedrijfsmatig tankt, kan in Nederland gebruikmaken van de ANAC Tankcard. Deze kaart is ook te gebruiken in onze wasstraten. Iedere twee weken ontvang je per e-mail een BTW-factuur en wordt het bedrag automatisch afgeschreven.

Hoe werkt het?

Tank je vaak bedrijfsmatig bij een ANAC Tankstation in Nederland? Dan kan het voor jou aantrekkelijk zijn om de ANAC Tankcard aan te vragenMet de ANAC Tankcard reken je bij een ANAC Tankstation en/of bij ANAC Carwash in Nederland af. 

Wanneer je bij ANAC Carwash afrekent met de ANAC Tankcard, betaal je hetzelfde voordelige tarief dat geldt voor ANAC Prepaid Waspas houders. Het verschuldigde bedrag wordt iedere twee weken geïncasseerd van je bankrekening. Je ontvangt hier per e-mail een gespecificeerde factuur van met BTW.

*Zorg dat je de ANAC Tankcard altijd bij je hebt. De ANAC Tankcard moet om veiligheidsredenen namelijk fysiek worden aangeboden. Een kopie, afbeelding op je smartphone of een app zoals Stocard wordt niet geaccepteerd om fraude te voorkomen. De ANAC Tankcard kan alleen worden gebruikt door Nederlandse bedrijven. 

Borg

Voordat je de aanvraag start willen wij je erop attenderen dat wij per aanvraag een borgbedrag van € 250.- stellen.

Nadat je via onderstaande link de aanvraag gestart hebt, zullen wij na goedkeuring om je als klant aan te maken in ons systeem, via de mail voorzien van het aanvraag- tevens zijnde machtigingsformulier voor automatische incasso van de facturen.

Na ontvangst van het ingevulde en ondertekende aanvraagformulier inclusief de gevraagde bijlagen, en na ontvangst van het borgbedrag van € 250.- activeren wij uw ANAC-card(s), en ligt/liggen deze ongeveer na 5 werkdagen voor u klaar in de afgesproken vestiging

ANAC Carwash, Tanken, Storage

Zakelijke Tankcard Aanvragen

Vul dit formulier geheel vrijblijvend in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om veiligheidsredenen is het alleen mogelijk de originele, fysieke ANAC Tankcard te gebruiken. Dus geen kopie of screenshot op uw telefoon.