Werken bij ANAC

Een frisse uitdaging!

Wil jij komen werken bij de schitterendste Carwash van Nederland en België? Wij hebben regelmatig vacatures voor onze Carwash, het mooiste tankstation van Nederland, onze verse Bakery en onze handige Storage? Ben je benieuwd? Solliciteer dan bij ANAC, “a great place to shine.” 

Medewerker Inkoop

Fulltime 38 uur

Assistent Financial Controller

Fulltime 38 uur

FAQ head

Medewerker Technische Dienst België

Fulltime 38 uur

Waspaspromotie 2

Teamleider Anderlecht

Fulltime 38 uur

Medewerker Technische Dienst België

Fulltime 38 uur

Frisse (bij)baan?!
(alle vestigingen BE/NL)

Fulltime 38 uur

Medewerker Carwash
(alle vestigingen BE/NL)

Fulltime 38 uur

Medewerker Klantenservice (Arnhem)

Fulltime 38 uur

Teamleider Breda

Fulltime 38 uur

Teamleider Wilrijk

Fulltime 38 uur

Vestigings-manager Wilrijk

Fulltime 38 uur

Werken bij ANAC? Dat kan!

In welke functiecategorie heb jij interesse?

KIES jij voor werken bij ANAC Dan KIES je voor groei, ontwikkeling en fijne collega's. Regelmatig hebben we nieuwe vacatures. Wil je solliciteren? Dat kan via sollicitatie@anaccarwash.com

KIES jij voor een uitdaging als teamleider bij ANAC? Dan KIES je voor een belangrijke, uitdagende en leuke baan vol ruimte en groei. Voor ons actueel overzicht  van onze openstaande vacatures kun je contact opnemen met Actief Werkt! Uitzendbureau, via 024-2049690.

Ben jij een ambitieuze teamleider en KIES je voor groei en ontwikkeling? Kom dan werken bij ANAC! Als teamleider help jij jouw team en de organisatie verder. Geïnteresseerd? Kom dan eens langs op een van onze vestigingen en stuur een open sollicitatie naar info@anaccarwash.be onder vermelding van de gewenste locatie.

Wil jij een toffe job, het verschil maken voor onze klanten, jezelf ontwikkelen en elke dag lekker bezig zijn? KIES dan voor ANAC! We hebben voor onze vestigingen doorlopend vacatures voor gemotiveerde medewerkers. Voor ons actueel overzicht van onze openstaande vacatures kun je contact opnemen met Actief Werkt! Uitzendbureau, via 024-2049690. Kom gerust eens langs om kennis te maken!

Wil jij een toffe job, het verschil maken voor onze klanten, jezelf ontwikkelen en elke dag actief bezig zijn? KIES dan voor ANAC! Interesse? Kom dan eens langs en stuur een open sollicitatie naar info@anaccarwash.be onder vermelding van de gewenste locatie.

Over ANAC

Ooit begonnen als Nijmeegs boerenfamiliebedrijf in de zaad- en meelhandel, zijn wij uitgegroeid tot een grote speler in carwash, tanken, bakery en selfstorage. Met een omzet van ongeveer € 40 miljoen op jaarbasis en 300 medewerkers heeft het familiebedrijf zich op de kaart gezet. Onze ambitie is om te groeien waarbij wij nog steeds ons gezond boerenverstand gebruiken en ervan houden om de zaken zo simpel mogelijk te houden. Dat vind je ook terug in de omgang met elkaar: we doen niet aan rangen en standen, de bedrijfscultuur is toegankelijk en open. Dat maakt de sfeer ongedwongen, terwijl we professioneel samenwerken aan onze toekomst.

Wil jij werken voor een organisatie waar de Klant altijd centraal staat en waar we door Innovatief , Eerlijk en Samen te werken met onze stakeholders blijven bouwen aan  “a great place to shine“? Wil jij mee helpen bouwen en Innoveren, KIES dan voor ANAC.
Uiteindelijk draait ANAC op onze medewerkers, die we nog beter willen inzetten en ondersteunen vanuit HR om elke dag te kunnen werken aan onze kernwaarden.

Open Sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar “schitterende” medewerkers! Vul onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet word jij ons nieuwste teamlid!

Sollicitatie per Categorie

Voor vacatures bij ons hoofdkantoor in Nijmegen, verwijzen wij je graag naar onze vacatures bovenaan deze pagina. Indien er momenteel geen passende vacature voor jou is, kun je een open sollicitatie sturen via onderstaand formulier.

Voor ons huidige overzicht kun je contact opnemen met Actief Werkt! Uitzendbureau, via 024-2049690.

Er is een mogelijkheid tot het sturen van een open sollicitatie aan info@anaccarwash.be

Voor ons huidige overzicht kun je contact opnemen met Actief Werkt! Uitzendbureau, via 024-2049690.

Er is een mogelijkheid tot het sturen van een open sollicitatie aan info@anaccarwash.be onder vermelding van de gewenste locatie.