Werken bij ANAC

ANAC: Een Nijmeegs begrip

Wil jij komen werken bij de schitterendste Carwash van Nederland en België? Solliciteer dan bij ANAC, “a great place to shine.”

Ooit begonnen als Nijmeegs boerenfamiliebedrijf in de zaad- en meelhandel, zijn wij uitgegroeid tot een grote speler in carwash, tanken, bakery en selfstorage. Met een omzet van ongeveer € 40 miljoen op jaarbasis en 300 medewerkers heeft het familiebedrijf zich op de kaart gezet. Onze ambitie is om te groeien waarbij wij nog steeds ons gezond boerenverstand gebruiken en ervan houden om de zaken zo simpel mogelijk te houden. Dat vind je ook terug in de omgang met elkaar: we doen niet aan rangen en standen, de bedrijfscultuur is toegankelijk en open. Dat maakt de sfeer ongedwongen, terwijl we professioneel samenwerken aan onze toekomst.

Wil jij werken voor een organisatie waar de Klant altijd centraal staat en waar we door Innovatief , Eerlijk en Samen te werken met onze stakeholders blijven bouwen aan  “a great place to shine“? Wil jij mee helpen bouwen en Innoveren, KIES dan voor ANAC.
Uiteindelijk draait ANAC op onze medewerkers, die we nog beter willen inzetten en ondersteunen vanuit HR om elke dag te kunnen werken aan onze kernwaarden.

Carwash head

Hoofd Technische Dienst

Fulltime 38 uur

Medewerker Inkoop

Fulltime 38 uur

Carwash head

Hoofd Technische Dienst

Fulltime 38 uur

Prijzen 600 x 600

Medewerker Inkoop

Fulltime 38 uur

Open Sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar “schitterende” medewerkers! Vul onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet word jij ons nieuwste teamlid!