fbpx

Interieurbaan

ANAC Interieur

Laat ons de binnenkant van jouw auto opfrissen!

Laat de binnenkant van jouw auto in korte tijd opfrissen op onze Interieurbaan of -carrousel!

Omdat de Interieurbaan altijd samen gaat met een wasprogramma, zorgen onze medewerkers ervoor dat jouw auto zowel vanbuiten als vanbinnen weer heerlijk fris is als je vertrekt. Wij werken efficiënt en snel waardoor reserveren niet nodig is. 

Benieuwd hoe jouw auto snel vanbinnen weer fris wordt gemaakt? En wat je precies kunt verwachten? We leggen het hieronder aan je uit.

Kies voor de Combideal bestaande uit ons beste Polish-wasprogramma + Interieur voor € 34,-. Maak je gebruik van de gratis ANAC Waspas? Dan betaal je slechts €30,-.

Hoe werkt de Interieurbaan?

In Nederland bieden wij onze Interieur-dienst aan in Arnhem (Overmaat), Nijmegen (Energieweg), Breda, Tilburg en Den Bosch. In België kun je voor deze dienst in Wilrijk terecht. Maar hoe werkt dit nou precies?

Auto leegmaken

Zorg ervoor dat jouw auto leeg is voordat je de baan oprijdt en houd persoonlijke bezittingen bij je. Wij hebben mooie grote prullenbakken voor je klaarstaan waar je afval in kwijt kunt. 

Lukt het niet om iets uit de auto te halen dan werken wij om jouw persoonlijke bezittingen heen.

Zet jouw auto op de baan

Onze medewerkers begeleiden je de baan op. Geven ze aan dat je goed staat? Zet de motor dan uit, haal de sleutel uit het contact en zet de auto op de handrem of parkeerstand. Vervolgens kun je uitstappen. 

Geniet van een drankje terwijl je wacht

Terwijl de binnenkant van jouw auto wordt opgefrist kun jij genieten van een kopje koffie of thee. We stofzuigen de auto, kloppen de matten, poetsen de ramen en maken het dashboard en de dorpels & stijlen schoon.

Voor je het weet ben je weer op weg!
Ramen
Alle ramen worden vanbinnen schoongemaakt.
Dashboard
Het Dashboard wordt stofvrij gemaakt en nat afgenomen.
Stofzuigen
Het interieur en de kofferbak worden gestofzuigd.
Matten
De matten worden uit de auto gehaald en machinaal schoongemaakt.
Dorpels & Stijlen
De horizontale delen van de deuropeningen worden gepoetst. Zo kun je schoon in- en uitstappen.
Previous slide
Next slide
Auto op interieurbaan ANAC Carwash

Veelgestelde vragen interieurbaan

Heb je een vraag over ANAC Interieur? Wellicht kunnen wij jou heel snel van een antwoord voorzien. Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan snel contact op met onze klantenservice.

Kies je voor ANAC Interieur dan wordt jouw auto vanbinnen opgefrist. Wij kloppen de matten uit, stofzuigen de auto, poetsen de ramen en maken het dashboard, de dorpels en stijlen schoon.

Wat wij bijvoorbeeld niet doen is vlekken verwijderen uit de bekleding. 

Nee hoor, reserveren is niet nodig! Je kunt gebruik maken van de Interieurbaan op het moment dat dit jou het beste uitkomt. 

Helaas is dat niet mogelijk. Wij werken het liefst met schone auto’s omdat deze de baan en onze medewerkers niet vies maken. Bovendien ziet dat er een stuk frisser uit. De Interieurbaan gaat daarom altijd samen met een wasprogramma.

Ons advies? Kies voor Polish + Interieur in de vorm van de Combideal en betaal met de gratis ANAC Waspas. Dan ben je het beste uit!

Op dit moment kun je bij zes locaties terecht voor onze Interieur-dienst. Dit zijn Arnhem (Overmaat), Nijmegen (Energieweg), Breda, Tilburg en Den Bosch in Nederland en Wilrijk in België.

Wij frissen jouw auto vanbinnen op in 12 minuten. Dit is anders dan detailing of interieurreiniging waarbij bijvoorbeeld vlekken uit de bekleding worden gehaald. In dat geval duurt een behandeling ook vaak minimaal een (paar) uur. Daarnaast zijn onze prijzen natuurlijk ook een stuk gezelliger dan wanneer je het interieur van jouw auto grondig aan laat pakken.

Wat wij doen? wij frissen jouw auto heerlijk op! We kloppen de matten uit, stofzuigen de auto, poetsen de ramen en maken het dashboard, de dorpels en stijlen schoon. Zo kun je weer fris op pad.

De interieurbaan is een bewegende rechte baan waar je jouw auto op parkeert zodat deze vanbinnen schoongemaakt kan worden. De Carrousel is een ronde baan die ronddraait. De dienst is verder exact hetzelfde: we voeren dezelfde handelingen uit om jouw auto vanbinnen op te frissen.

Wist je dat de Interieurcarrousel een uitvinding van ANAC is? In Arnhem (Overmaat) vind je de eerste interieurcarrousel ter wereld en in Den Bosch staat de tweede.

Kan jouw bestelwagen door de wasstraat? Dan is het ook mogelijk om voor Interieur te kiezen. Wel goed om te weten: van dichte bestelwagens maken wij enkel de cabine schoon. De werkruimte (achterin) dus niet.

Onze interieurbanen zijn elke dag geopend van 08:00 tot 18:00 uur. 

Wat klanten zeggen over de Interieurbaan