fbpx

Wasboxen

Wie graag zelf zijn auto wast, kan gebruikmaken van onze doe-het-zelf wasboxen. De wasboxen zijn te gebruiken bij alle vestigingen in Nederland en België. Je hebt de keuze uit verschillende programma’s om tot het beste wasresultaat te komenBetaal jij contactloos of met je ANAC Prepaid Waspas? Dan profiteer je ook nog eens van extra wastijd!

De wasboxen op onze volgende vestingen zijn 24/7 geopend: Nijmegen (Energieweg), De Overmaat (Arnhem), Grote Wade (Nieuwegein) en Woensel (Eindhoven). De wasboxen op onze andere vestigingen zijn toegankelijk tijdens de openingstijden van de carwash. Klik hier voor de openingstijden. Onze vestiging in Rijswijk heeft geen wasboxen. 

Wasboxen

Onze doe-het-zelf wasboxen bieden je de mogelijkheid om zelf jouw auto te wassen. Het gebruik ervan is eenvoudig. Je hebt de keuze uit diverse programma’s om tot het beste wasresultaat te komen voor jouw auto. Zo kun je kiezen uit:

• Hogedruk wassen met water en shampoo

• Schuimborstelen met water en schuimshampoo

• Spoelen met water

• Parelglans wax voor een intensieve lakbescherming

• Vlekvrij naspoelen

Na het gebruik van de wasprogramma’s is jouw auto weer schoon en klaar om de weg op te gaan!

Voordelig wassen in de Wasboxen?

Maak iedere ervaring bij ANAC Carwash nog leuker met de ANAC Prepaid Waspas! Als waspashouder geniet je van kortingen en andere voordelen, zoals extra tijd in de wasboxen!