fbpx

Storage

Op zoek naar een ruimte waar je veilig je spullen op kunt slaan? ANAC Storage Arnhem heeft een breed aanbod in opslagruimtes. Deze ruimtes variëren van 1 m³ tot 60 m³. Met behulp van onze ruimtecalculator krijg je een indicatie van de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt. Weet je al hoeveel ruimte je nodig hebt? Bekijk dan gerust onze Boxen en Prijzen!

Openingstijden kantoor

Elke dag: 08:00 – 18:00 uur

* Feestdagen gesloten

ANAC Storage zonder witrand

Hoe werkt het?

Weet jij al precies welke opslagbox je wilt huren? Dan zijn er enkele dingen die je nodig hebt om de verhuur van de opslagbox rond te maken.  

Zorg dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs, zoals een rijbewijs, paspoort of ID-kaart. 

Daarnaast heb je een bankpas of creditcard nodig om de betaling van de eerste huurtermijn te kunnen voldoen. 

Als laatste vragen we een half uurtje van je tijd zodat we de gang van zaken met je door kunnen nemen.  

De eerste huurtermijn betaal je wanneer je het contract afsluit. Dit geldt ook voor eventuele bijkomende kosten voor slot of artikelen uit het verhuisassortiment. Deze betaling kan met je bankpas of je creditcard worden voldaan.  

Daarna hoef je niets meer te doen, want om het je nog makkelijker te maken worden vervolgbetalingen maandelijks van je rekening afgeschreven middels een automatische incassoHiervoor machtig je ons direct bij ondertekening van het contract. Huur je een box bedrijfsmatig? Dan ontvang je uiteraard een BTW-factuur van ons.  

Wanneer je de opslagbox niet meer nodig hebt, kun je het contract via het standaardformulier weer opzeggen. Hiermee trek je tevens de machtiging voor automatische incasso in.  

Na afloop van de laatste huurtermijn wordt ervan uitgegaan dat je de box volgens afspraak hebt opgeleverd. 

Alle opgeslagen goederen dienen te zijn verzekerd bij een te goeder naam en faam bekend staande Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Via de normale inboedelverzekering is je inboedel de eerste drie maanden (soms langer) ook gedekt bij opslag buitenshuis. Omdat dit per verzekeringsmaatschappij verschilt, raden wij je aan om dit na te vragen bij je verzekeraar of tussenpersoon en je polis eventueel aan te laten passen. Bedrijven kunnen ook beter even contact opnemen met hun eigen verzekeringsadviseur. Per branche of polis kunnen verzekeraars verschillend omgaan met elders opgeslagen materialen en voorraden. 

Onze huisregels maken deel uit van onze Algemene Voorwaarden. Je krijgt duidelijke instructie over de werking van het systeem en de gang van zaken. Heb je vragen of twijfel je? Vraag advies of hulp aan onze medewerkers. We hebben de belangrijkste huisregels op een rij gezet:

 • ANAC Storage is bedoeld voor opslag. Het is niet toegestaan werkzaamheden te verrichten anders dan in-en uitladen en in-, uit– en overpakken van goederen. Het is met name niet toegestaan gebruik te maken van elektrische en mechanische gereedschappen. 
 • ANAC Storage is dagelijks toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur. Het is niet toegestaan zich buiten de openingstijden in ANAC Storage te bevinden. U dient om uiterlijk 23.00 uur het pand én het terrein van ANAC Storage te hebben verlaten. Kosten voor alarmopvolging door het niet nakomen van deze regel zijn voor rekening van de huurder, met een minimum van € 75,- per overtreding. 
 • De receptie van ANAC Storage is elke dag (ma-zo) geopend van 08.00 tot 18.00 uur. 
 • Het is niet toegestaan toxische, ontvlambare of gevaarlijke stoffen, aan bederf onderhevige en/of sterk geurende zaken of levende have in de opslagruimte op te slaan of te laten verblijven. Opslag van wapens, medicijnen, drugs en illegale goederen is niet toegestaan. 
 • Uw toegangscode is strikt persoonlijk, voorkom misbruik. Indien u de toegangscode bent vergeten dient u zich persoonlijk bij de vestigingsmanager te melden. U kunt uw toegangscode niet op een andere manier verkrijgen. 
 • Gebruik voor uw eigen toegang en vertrek uw eigen toegangscode en laat anderen niet met u mee naar binnen of naar buiten gaan. Ga ook niet zelf met anderen mee naar binnen of naar buiten, maar gebruik altijd uw eigen code. 
 • Voorkom schade aan de roldeuren en uw voertuig. De roldeur gaat na het intoetsen van uw toegangscode omhoog. Ga pas rijden als ook de slagboom geheel geopend is. De schuifpoort aan de achterzijde van het gebouw opent automatisch als uw voertuig nadert, maar niet voordat de roldeur achter u is gesloten. 
 • De maximale snelheid in en om het gebouw is 5 km/uur, stapvoets dus. 
 • Gebruik alleen het door ANAC Storage geleverde slot op uw opslagruimte. Het is niet toegestaan een extra slot op uw opslagruimte aan te brengen. 
 • Bij niet tijdig betalen of verlaten van uw opslagruimte wordt uw opslagruimte geblokkeerd en worden extra kosten in rekening gebracht. 
 • Laat geen transportwagens achter in uw opslagruimte en zet ze terug. 
 • Gebruik alleen in geval van calamiteiten de nood-telefoon/intercom. 
 • Het openen van nooduitgangen veroorzaakt alarm en opvolging door het beveiligingsbedrijf. Kosten hiervoor bedragen minimaal € 75,- en worden aan u in rekening gebracht. 
 • Rapporteer schade aan opslagruimte en andere onrechtmatigheden aan de vestigingsmanager. 
 • Na het uitchecken dient u de opslagruimte leeg, schoon en vrij van het slot achter te laten. Het afvoeren van uw vuil en afval uit deze faciliteit is uw verantwoordelijkheid. Bij nalatigheid worden de kosten van deze verwijdering aan de huurder doorberekend, met een minimum van € 20,-. Kosten uitboren slot: € 75,-. 
 • Zorg dat andere huurders geen last ondervinden: 
 1. Zet de motor van uw voertuig uit als u stilstaat 
 2. Voer uw afval af 
 3. Geen huisdieren 
 4. Geen geluidsoverlast 
 5. Het is uiteraard ten strengste verboden te roken en vuur te maken 

Bij ANAC Storage kun je niet alleen terecht voor een veilige opslag van je spullen, maar ook voor alles wat je nodig hebt om deze goed te verpakken en te beschermen bij vervoer en opslag. Is hetgeen dat je zoekt niet aanwezig in onze shop? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor je op. 

Met deze handige tips maakt u tijdelijke opslag tot een succes:

 • Haal meubilair zoveel mogelijk uit elkaar: door een tafel uit elkaar te halen, neemt deze minder ruimte in beslag en kun je de tafel makkelijker vervoeren; 
 • Sommige stoelen kun je omgekeerd op elkaar zetten. Maak de stoelen vast zodat ze niet om kunnen vallen en andere spullen beschadigen; 
 • Zorg dat je genoeg verhuisdozen hebt. Deze zijn verkrijgbaar in onze shop. De dozen zijn stevig, goed te stapelen én je kunt ze hergebruiken. Vul de dozen goed, zodat ze niet kunnen inzakken. Zet zware dozen onderop en lichte dozen bovenop.  
 • Om servies en andere breekbare spullen goed te beschermen, pak je ze in met inpakpapier. Doe je dit met krantenpapier, dan kan dit papier inktvlekken achterlaten die er niet altijd meer af te krijgen zijn. In onze shop is geschikt inpakpapier verkrijgbaar; 
 • Om overzicht te kunnen bewaren, schrijf je op een doos wat erin zit en maak je een lijst van alle opgeslagen goederen die je in de box bewaart. Heb je hele zware dozen of dozen met breekbare spullen? Markeer deze dan; 
 • Sla je koelkast of vriezer schoon en droog op. Door de deur op een kier te laten staan, voorkom je muffe luchtjes; 
 • Richt je box zo slim mogelijk in: probeer loopruimte vrij te houden, zodat  je overal gemakkelijk bij kunt. Zet spullen die je vaker nodig hebt of die je als eerste weer wilt ophalen voorin. 
 • Gebruik oude lakens en dekens om je meubels te beschermen. In de ANAC Selfstorage shop kun je eventueel verhuisdekens en noppenfolie aanschaffen ter bescherming van je meubilair; 
 • Laat je spullen tijdens het vervoer niet nat worden. Om je spullen droog en veilig te vervoeren,  heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van één van onze aanhangwagens met vaste huif; 
 • Matrassen kun je beschermen met matrasbeschermers. Zet de matras rechtop en zet er andere spullen tegenaan om te voorkomen dat hij inzakt; 
 • Laden van kasten die je niet uit elkaar kunt halen, kun je gebruiken om kleine spullen in te doen; 
 • Haal bij langdurige opslag de batterijen uit apparaten. Deze kunnen gaan lekken en je apparatuur onherstelbaar beschadigen; 
 • Check of je verzekering opslag elders dekt en hoelang die dekking duurt;  
 • Je kunt bij ons binnen gratis gebruikmaken van handige karretjes; 
 • Heb je een vraag over inpakken, vervoer of opslag? Onze medewerkers denken graag met je mee en voorzien je van advies. 

Contactformulier