Zakelijke ANAC Tankcard

Wie regelmatig bedrijfsmatig tankt, kan gebruikmaken van de ANAC Tankcard. Deze kaart is ook te gebruiken in onze wasstraten. Iedere twee weken ontvang je per e-mail een factuur met BTW en wordt het bedrag automatisch afgeschreven.

Hoe werkt het?

Tank je vaak bedrijfsmatig bij een ANAC Tankstation? Dan kan het voor jou aantrekkelijk zijn om de ANAC Tankcard aan te vragenMet de ANAC Tankcard reken je bij een ANAC Tankstation en/of bij ANAC Carwash af. 

Wanneer je bij ANAC Carwash afrekent met de ANAC Tankcard, betaal je hetzelfde voordelige tarief dat geldt voor ANAC Prepaid Waspas houders. Het verschuldigde bedrag wordt iedere twee weken ge├»ncasseerd van je bankrekening. Je ontvangt hier per e-mail een gespecificeerde factuur van met BTW.

*Zorg dat je de ANAC Tankcard altijd bij je hebt. De ANAC Tankcard moet om veiligheidsredenen namelijk fysiek worden aangeboden. Een kopie, afbeelding op je smartphone of een app zoals Stocard wordt niet geaccepteerd om fraude te voorkomen. 

ANAC Carwash, Tanken, Storage

Zakelijke Tankcard Aanvragen

Vul dit formulier geheel vrijblijvend in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om veiligheidsredenen is het alleen mogelijk de originele, fysieke ANAC Tankcard te gebruiken. Dus geen kopie of screenshot op uw telefoon.