fbpx

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je vragen over ANAC Carwash, Tanken of Storage? Om het antwoord op je vraag snel te kunnen vinden, hebben we de vragen gecategoriseerd. Staat jouw vraag niet tussen de veel gestelde vragen, neem dan contact met ons op. 

ANAC Carwash

2 meter hoog en 2,20 meter breed (inclusief spiegels). De banden mogen 32 centimeter breed zijn en de bandhoogte moet minimaal 5 centimeter zijn. Weet je niet zeker of jouw auto door onze wasstraat kan? Kom voor advies naar onze vestiging.

De banden mogen 32 centimeter breed zijn en de bandhoogte moet minimaal 5 centimeter zijn.

Je kunt ook met een cabrio gebruikmaken van onze wasstraat. Zowel met een linnen kap als met een hardtop.

Er wordt gebruikgemaakt van niet-agressieve shampoos, veilig voor je auto én voor het milieu.

Onze vestiging in Tilburg heeft een buswasstraat. Hier kan je doorheen met jouw bedrijfsbus van maximaal 3 meter hoog. Dit is inclusief een eventuele imperiaal (deze moet leeg zijn). De maximale breedte voor deze baan is 2 meter. Banden mogen maximaal 32 centimeter breed zijn (geen dubbellucht achterbanden) en moeten minimaal 5 centimeter hoog zijn (tussen de grond en de bus).

De maximale afmetingen voor bedrijfsbussen die door onze buswasstraat kunnen zijn als volgt:

  • Maximaal 3 meter hoog. Dit is inclusief een eventuele imperiaal (deze moet leeg zijn).
  • Maximaal 2 meter breed.
  • Banden: maximaal 32 centimeter breed (geen dubbellucht achterbanden)
  • Minimaal 5 centimeter bandhoogte (tussen de grond en de bus).
  • Lengte maakt niet uit.


Op dit moment hebben wij een buswasstraat op onze vestiging in Tilburg.

Helaas kunnen niet alle auto’s door onze wasstraten. Heb jij aan de buitenkant van jouw auto accessoires of onderdelen die niet door de fabriek zijn gemonteerd? Bijvoorbeeld een spoiler, imperiaal of hangt er iets los? Bespreek dit dan altijd even met een medewerker op onze vestiging. Pick-up’s, auto’s met extreme spoilers of imperiaal kunnen er niet doorheen.

Wat vervelend maar wij helpen je graag dit op te lossen! Kom naar de betreffende wasstraat en vraag een wasstraatmedewerker naar onze gevonden voorwerpen. Hopelijk ligt jouw verloren item ertussen.

Nee hoor, reserveren is niet nodig! Je kunt gebruik maken van de Interieurbaan op het moment dat dit jou het beste uitkomt.

Helaas is dat niet mogelijk. De Interieurbaan gaat altijd samen met een wasprogramma. Ons advies? Kies voor Polish + Interieur in de vorm van de Combideal. Dan ben je het beste uit!

ANAC Prepaid Waspas

Je kunt je Prepaid Waspas blokkeren op www.anaccarwash.com/prepaid-waspas/ door het formulier in te vullen. Je pas wordt geblokkeerd en er zal een nieuwe pas worden gekoppeld aan je huidige klantnummer en wastegoed. Deze pas wordt toegezonden. Hiervoor brengen wij € 5,- in mindering op je saldo. Let op! Alleen geregistreerde passen kunnen worden geblokkeerd.

Je kunt je pas aanbieden bij een van onze vestigingen. Daar kan ter plekke direct een nieuw wachtwoord worden geprint. Met jouw pasnummer en wachtwoord kun je de registratie voltooien.

Je kunt ons verzoeken om de blokkering van je geregistreerde waspas op te heffen, door het (de)blokkeerformulier https://www.anaccarwash.com/prepaid-waspas/ in te vullen, en in het veld: “opmerking” te vermelden dat je de pas wilt deblokkeren. Er dient een foto van je teruggevonden geregistreerde Prepaid Waspas als bijlage bijgevoegd te worden. Indien wij reeds een vervangende pas hebben gekoppeld, kunnen we de kosten (€ 5,00) hiervoor niet meer ongedaan maken. De kosten zijn/zullen van je wastegoed afgeboekt worden.

Let op
: deze service kunnen wij alleen verlenen bij geregistreerde waspassen!

Je kunt een nieuwe aanvragen via www.anaccarwash.com/prepaid-waspas/. Jouw pas wordt geblokkeerd en er zal een nieuwe pas gekoppeld worden aan je huidige klantnummer en wastegoed. Deze nieuwe pas zal worden toegezonden.

Hiervoor brengen wij € 5,- administratiekosten in mindering op je saldo.

De Prepaid Waspas moet altijd fysiek worden aangeboden. Ook fotokopieën van de pas worden niet toegestaan.

Je kunt het tegoed van jouw Prepaid Waspas inzetten om de eerste maanden van ANAC Unlimited te betalen. Dit zal naar rato verrekend worden over het aantal dagen. Het restbedrag wordt met een hele dag naar boven afgerond. Je kiest zelf hoeveel saldo jij wilt gebruiken voor het Unlimited abonnement. Op de website https://www.anacunlimited.com/ kun je aanklikken dat jij al een ANAC account hebt. Je kunt inloggen met jouw eigen inloggegevens en het bestaande tegoed wordt verrekend.

Mocht je jouw Waspas nog niet geregistreerd hebben, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen bij de kassa van de wasstraat.

Voor meer informatie over ANAC Unlimited, zie daarvoor de FAQ ‘ANAC Unlimited’.

Lukt het je niet om in in te loggen op je ANAC account terwijl de inloggegevens juist zijn? Dit probleem kan verholpen worden door je cache te legen. De cache is de plaats waar bepaalde gegevens worden opgeslagen (geschiedenis). Het leegmaken van de cache van de webbrowser zorgt ervoor dat de nieuwste versies van webpagina’s en programma’s in de browser geladen worden. Hiermee worden mogelijk weergave- en/ of inlogproblemen opgelost. Mocht het probleem hiermee niet verholpen zijn, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice: info@anaccarwash.com

Mocht je jouw Waspas nog niet geregistreerd hebben, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen bij de kassa van de wasstraat.

Voor meer informatie over ANAC Unlimited, zie daarvoor de FAQ ‘ANAC Unlimited’.

Je kunt een (BTW-)factuur opvragen en exporteren in jouw eigen ANAC-klantenportaal. Log in op je account. Zodra je bent ingelogd vind je bij ‘’mijn transacties’’ al je facturen terug.

Graag ontvangen wij een foto van jouw geregistreerde Prepaid Waspas en een kopie van je bankpas, zodat we de terugbetaling op het juiste bankrekeningnummer kunnen terugstorten. Deze informatie graag mailen naar: sales@ANACcarwash.com.

Let op: we betalen alleen het door jou betaalde wastegoed terug (dus zonder registratie- en/of opwaardeerbonussen) en met aftrek van € 5,- administratiekosten.

Dit is mogelijk! Vraag bij onze kassa naar een niet-geactiveerde prepaid waspas en mail daarna een foto van de achterkant van beide passen (waarop de pasnummers zichtbaar zijn) naar info@ANACcarwash.com. Wij regelen de rest.

ANAC Storage

De minimale huurperiode is één maand, het huurcontract wordt maandelijks automatisch verlengd als er niet opgezegd wordt door middel van het daarvoor bestemde formulier. Bij opzegging van het huurcontract dient het opzeggingsformulier 14 dagen voor aanvang van de nieuwe huurperiode bij ANAC Storage binnen te zijn. De huurperiode start op de dag die staat aangegeven op het contract.

Wij stellen een minimum van één ruimte, afhankelijk van de beschikbaarheid.

We hebben twee typen aanhangers, een dichte en een open aanhanger. Je kunt op https://www.anaccarwash.com/aanhanger-reserveren/ alle informatie vinden over onze aanhangers. Je kunt de aanhangers huren bij onze vestiging in Nijmegen aan de Energieweg 100 en in Arnhem aan de Overmaat 1.

Als je een opslagbox wilt huren, moet je zorgen dat je het volgende ter beschikking hebt:

– Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart);
– Bankpas of creditcard voor de eerste betaling;
– Een half uurtje tijd, zodat wij de gang van zaken duidelijk aan je uit kunnen leggen.

Alle opgeslagen goederen dienen te zijn verzekerd bij een Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Wij raden aan om dit van te voren na te vragen bij jouw verzekeraar of tussenpersoon en je polis eventueel daarop aan te laten passen.

Onze shop biedt vrijwel alles wat je nodig hebt om je spullen te verpakken en te beschermen voor vervoer en opslag. Je kunt telefonisch contact opnemen via 026 – 320 34 34.

ANAC Wasboxen

Voertuigen tot 2,50 meter breed kunnen worden gewassen in onze wasboxen. De hoogte verschilt per vestiging, let dus altijd zelf op de hoogte.

Het is geen probleem om producten mee te nemen om je auto te wassen in onze wasboxen, echter verzoeken wij je om onze shampoos te gebruiken. Dit om het beste wasresultaat te krijgen en voor het behoud van onze vloeren. Wij vragen om je begrip.

Nee, het is enkel toegestaan om in de wasboxen voertuigen schoon te maken. Andere activiteiten zijn niet toegestaan.

Indien de wasbox defect is, kun je dit direct aangeven bij één van onze medewerkers in de wasstraat. Zij zoeken dan direct een oplossing voor je.

Ja, dit is mogelijk. Wij geven altijd korting of meer wastijd indien je kiest om contactloos te betalen!

ANAC Tanken

Ja, Osmosewater is op meerdere locaties verkrijgbaar. Zo kun je bij ANAC Nijmegen aan de Energieweg, ANAC Eindhoven en ANAC Nieuwegein voor Osmosewater terecht. Osmosewater is te verkrijgen gedurende de openingstijden van onze wasstraat. Het tappunt vind je op alle locaties bij de Wasboxen.

Bij ons tankstation in Nijmegen aan de Energieweg 100 zijn alle gangbare brandstofsoorten verkrijgbaar, evenals LPG en Blauwe Diesel 30/HVO. Voor de grootgebruikers zijn er bovendien 3 diesel-snelpompplaatsen. LPG is verkrijgbaar gedurende de openingstijden van de shop. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag:           06:00 uur – 23:00 uur
Dinsdag:             06:00 uur – 23:00 uur
Woensdag:         06:00 uur – 23:00 uur
Donderdag:        06:00 uur – 23:00 uur
Vrijdag:                06:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag:            06:00 uur – 23:00 uur
Zondag:               08:00 uur – 23:00 uur

Bij onze Self Service-tankstations in Arnhem aan De Overmaat 1, Nieuwegein en Den Bosch kun je terecht voor Euro 95, Diesel en Super.

Je kunt eenvoudig een Tankcard aanvragen via anaccarwash.com/voordeel/anac-tankcard. Je kunt de ANAC Tankcard uitsluitend zakelijk aanvragen.

Ja, dit is verkrijgbaar bij ons tankstation in Nijmegen aan de Energieweg 100.

ANAC Overig

Dat vinden wij vervelend om te horen. Als je dit direct bij één van onze medewerkers in de wasstraat aangeeft dan gaan zij kijken wat ze voor jou kunnen doen.

QR-codes kunnen direct vanaf de telefoon gescand worden. Als je een voucher hebt gekregen, dien je deze fysiek mee te nemen naar de wasstraat. Deze zal ter plekke gescand worden.

ANAC Unlimited

De FAQ van ANAC Unlimited is hier te vinden.

Staat jouw vraag niet tussen de veel gestelde vragen, neem dan contact met ons op. 

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier!