fbpx

ANAC Arnhem IJsseloord

Wij bouwen aan een mooiere ANAC IJsseloord

“Wij zijn momenteel bezig met het verfraaien van ANAC IJsseloord, strevend naar een nog verfijndere ervaring. Binnenkort kun je genieten van overdekt stofzuigen onder een prachtig dak van zonnepanelen. Gedurende deze verbouwingsfase zijn enkele van onze diensten mogelijk niet altijd beschikbaar. Om deze reden bieden wij een speciale verbouwingskorting aan voor ons Polish programma, ons beste programma. Nu verkrijgbaar met een waspas voor slechts €10, en zonder waspas voor €12.

Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak dat dit met zich meebrengt.”

ANAC Arnhem IJsseloord

Welkom bij ANAC Arnhem IJsseloord. Onze tweede locatie, geopend in 1998. Op deze locatie vind je een carwash, wasboxen, stofzuigplein en zeer gezellige medewerkers!

Openingstijden Carwash en Wasboxen
* Wij doen ons best om de openingstijden en live-onderhoudsmeldingen actueel te houden, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Op deze locatie vind je de volgende diensten

Wasprogramma's ANAC Carwash Arnhem IJsseloord

ANAC Carwash Arnhem IJsseloord aan de Vlamoven is één van de twee locaties in Arnhem. Je kunt hier voor de buitenkant van jouw auto terecht. Wil je eens op je gemak kijken welk wasprogramma het beste bij jou past? Bekijk dan snel ons aanbod! In de volgende afbeelding zie je de benamingen van onze programma’s, wat we precies voor je doen en wat dit kost.

Tip: heb jij een gratis ANAC Waspas? Dan was je áltijd voor onze Prepaid Waspas prijzen! Je vraagt deze eenvoudig aan bij de kassa van ANAC Carwash Arnhem IJsseloord!

Wat klanten zeggen over ANAC Arnhem IJsseloord